Monipuoliset ja ammattitaitoiset maalaus-, remontointi- ja sisustuspalvelut

Kalajoen Sisustuspalvelu tarjoaa monipuoliset ja ammattitaitoiset maalaus-, remontointi- ja sisustuspalvelut Kalajoen sekä lähikuntien alueella.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme vain parasta, niin isommissa kuin pienemmissäkin saneerauksissa, remonteissa ja uudisrakennuskohteissa. Toteutamme meille annetut tehtävät aina yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti, työn laadusta tinkimättä.
Me olemme tyytyväisiä silloin, kun asiakkaammekin ovat. Ota yhteyttä! >

Ulkomaalaukset, sokkelin pinnoitukset, terassien voitelut

Talon maalaustarpeen huomaa helposti katsomalla, miltä seinä näyttää. Seinä saattaa hilseillä tai maali lepattaa tuulessa tai näyttää huonokuntoiselta. Talon maalaus on syytä jättää ammattilaisten hoidettavaksi, sillä tällöin lopputuloksesta tulee tasainen ja kestävä. Työn osuushan on kotitalousvähennyskelpoinen.

Talon maalauksesta on monta hyötyä. Tärkeimpänä hyötynä on maalipinnan eristävyys kosteusvaurioiden välttämiseksi ja näkyvin hyöty on uusi maalipinta, joka herättää vanhankin talon jälleen elämään.

Sisämaalaus

Toteutamme asiakkaan toiveen mukaan erilaiset sisämaalaukset sekä uudisrakennuksissa että remonttikohteissa. Leikitellä kannattaa myös erilaisilla tehosteseinillä kuten esim. Tikkurilan tunto- ja hiertopinnoitteilla.

Tasoitetyöt, roiskekatot, maalikatot, sisärappaukset, takan pinnoitukset

Kauttamme ammattitaitoiset omakotitalojen tasoitetyöt ulko- ja sisäpinnoille.

Remontit

Vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla hoidamme erilaiset sisäremontit, sisältäen kaiken aina pienestä pintaremontista purkutöihin ja isompiin keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontteihin ja koko asuintalon saneeraukseen. Pintaremontit voivat sisältää maalausta, tapetointia, laatoitusta tai lattian asennusta. Yhteistyökumppanimme toteuttavat myös sähkö- ja lvi- työt niiden vaatimia määräyksiä noudattaen. Hoidamme myös listoitukset, paneloinnit ja kaikki kodin laatoitustyöt asiakkaan toiveen mukaan.

Meillä on myös VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti, joten suoritamme myös vesieristystyöt työn vaatimalla taidolla, tiedolla ja osaamisella

Julkisivupinnoitukset

Vesieristykset

Meillä on VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti, joten suoritamme myös vesieristystyöt työn vaatimalla taidolla, tiedolla ja osaamisella.

Laatoitukset

Tapetointi

Muut sisustustyöt

Korjausrakentamispalvelut

Huonekalujen maalaukset